О нама | Ризница Здравља

Ризница Здравља

Здрава паста за целу породицу - Мента

О нама

Године 2010. након размене знања групе наших стручњака стечених у Србији и иностранству дошло се на идеју да се направи нешто што је и тада, а и дан данас још увек далеко испред времена. Решени да брину пре свега о здрављу своје деце, а сходно томе и о здрављу људи, створили су своју ризницу. Ризницу нимало обичну, несвакидашњу, хуману пре свега, "Ризницу здравља".

Од идеје до реализације протекло је пар година, јер је циљ свих нас био један једини, брига о здрављу.

Понесени личним искуствима и пре свега широким сазнањима из области хемије, технологије и медицине кренули смо у нешто сасвим супротно. На полицама трговачких ланаца, како код нас тако и широм света, једва да смо налазили пасту којом би опрали зубе, а да то не алармира сигнал за узбуну. Дакле, са једне стране имали смо своја знања, насупрот себи комерцијалу и производе за широке масе.

Све је указивало на само једно, знали смо шта не желимо да има наша паста - флуор и јака абразивна средства. Оно што смо желели је да паста буде потпуно природна, и да је и најмање дете може чак и прогутати, а да здравље не буде угрожено. Низале су се пробе и тестови различитих укуса.

Избором најквалитетнијих сировина дошли смо до наше Здраве пасте.

У почетку у два укуса - нане и камилице, а убрзо и у неколико нових. Уз висококвалитетне производе иде и врхунски дизајн и паковање, па смо пуно труда уложили у коначни изглед нашег производа. Свако ко буде желео да је нађе на полици неће имати потешкоћа, она је различита, упакована тако да плени. Једноставно - другачија.

У Ризници здравља настављамо са развојем линије здравих производа, па убрзо можете очекивати: растворе за испирање уста на потпуно природној бази, антиперспиранте, здраве креме. Сви производи биће у линији дизајна здраве пасте, од потпуно природних састојака и врхунски упаковане. Оно што краси наше производе је добар баланс квалитета и цене, што омогућује свакој породици која брине о здрављу да користи наше производе. Ко једном проба производе из Ризнице постаје богатији, а ми у Ризници срећни што верујете у нас.

Ваша,
Ризница здравља